Amstelveen,
25
juli
2019
|
14:39
Europe/Amsterdam

Willem Zandbergen directeur Juridische Zaken, Strategie, Beleid en Communicatie SVB

Per 1 oktober wordt Willem Zandbergen benoemd als directeur Juridische Zaken, Strategie, Beleid en Communicatie bij de Sociale Verzekeringsbank. Deze directie ontstaat door de samenvoeging van de onderdelen Juridische Zaken, Strategie & Externe Betrekkingen en Communicatie & Voorlichting.

Willem Zandbergen: “De Sociale Verzekeringsbank is een organisatie met veel betrokken en bevlogen collega’s, die zich met een groot verantwoordelijkheidsgevoel inzetten voor de inkomenszekerheid van veel mensen. Ik kijk ernaar uit om samen met deze collega’s de nieuwe directie op te bouwen.”

Simon Sibma: “De SVB is continu bezig om haar taken voor burgers te verbeteren. De nieuwe directie stelt ons in staat om deze taak eenvoudiger en efficiënter uit te voeren. Het is evident dat deze directeur hierin het voortouw moet kunnen nemen. We hebben er alle vertrouwen in dat Willem deze bijdrage gaat leveren en we kijken uit naar de samenwerking.”

Willem Zandbergen werkt sinds 2004 bij de overheid. Hij heeft onder andere verschillende managementposities vervuld bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Op dit moment is hij Programmadirecteur Veranderprogramma bij het CJIB, waarbij hij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het strategisch meerjarenplan voor deze organisatie.

Deel deze release