Amstelveen,
20
november
2017
|
14:49
Europe/Amsterdam

SVB bij jaarlijks congres LVVV

De Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen organiseert jaarlijks een congres waarbij het werk van de vertrouwenspersoon centraal staat. RTL Nieuws besteedde in haar weekend-magazine aandacht aan het belang van vertrouwenspersonen op de werkvloer. In het magazine staat een interview met Fred Julio. Hij is al meer dan tien jaar één van de vertrouwenspersonen van de Sociale Verzekeringsbank. Hij combineert zijn werkzaamheden met zijn functie als IT’er.

‘Ik neem als vertrouwenspersoon de tijd voor iedereen die bij me komt’, aldus Fred in het magazine. ‘Dat ik naar hun verhaal luister en ze geloof, geeft veel mensen net dat steuntje in de rug dat ze nodig hebben. Elk verhaal dat iemand aan me vertelt, is waardevol. En ieder mens heeft behoefte om er toe te doen, om geloofd en gewaardeerd te worden. Dat is het gevoel dat ik ze wil geven.'