Amstelveen,
16
juli
2019
|
11:56
Europe/Amsterdam

Onno Beljaars directeur Bedrijfsvoering SVB

Onno Beljaars wordt per 1 oktober benoemd tot directeur voor de nieuwe directie Bedrijfsvoering bij de Sociale Verzekeringsbank. Deze directie ontstaat omdat de onderdelen HR, Inkoop & Facilities (HR,I&F) en Finance & Control (F&C) worden samengevoegd.

Over zijn benoeming zegt Onno: “Het domein sociale zekerheid spreekt me zeer aan. Ik zie het als een uitdaging om hieraan een bijdrage te mogen leveren. Ik kijk ernaar uit om deze taak van de SVB samen met de voor mij nieuwe SVB-collega’s uit te gaan voeren.”

Op dit moment is Onno Beljaars directeur Concernzaken bij de Provincie Noord-Holland. Daar werkt hij sinds 2014. Hij begon zijn loopbaan bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en werkte sinds 2004 in directiefuncties bij het ministerie van BZK, de gemeente Rotterdam en de gemeente Leiden.

Simon Sibma, voorzitter van de Sociale Verzekeringsbank: “Het is goed dat we de ontstane vacature hebben vervuld. Onno’s brede ervaring gaat zeker bijdragen aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. We hebben er alle vertrouwen in dat Onno onze organisatie weer een stap verder weet te brengen.”

Deel deze release