Amstelveen,
21
december
2018
|
10:32
Europe/Amsterdam

Emine Özyenici benoemd als CIO bij de Sociale Verzekeringsbank

Per 1 maart is Emine Özyenici benoemd als CIO bij de Sociale Verzekeringsbank. Momenteel is ze directeur Informatievoorziening en Inkoop bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ook heeft Emine een aantal jaren bij de Politie Midden en West Brabant gewerkt als lid van de korpsleiding.

Simon Sibma, voorzitter Sociale Verzekeringsbank: “Het is goed nieuws dat Emine onze organisatie komt versterken. De functie van CIO is een belangrijke positie binnen de SVB. Ik kijk uit naar onze samenwerking en ik heb er alle vertrouwen in dat Emine deze klus gaat klaren. Niet voor niets is zij onlangs gekozen tot Overheidsmanager van 2018.”

Emine Özyenici: “De Sociale Verzekeringsbank is een aansprekende organisatie met een belangrijke maatschappelijke taak: het bieden van inkomenszekerheid aan alle klanten. De komende jaren blijven we hard werken aan de vernieuwing én continuïteit van de informatievoorziening en IT, om zo de dienstverlening aan klanten te optimaliseren. Dat doe ik graag samen met zowel alle collega’s van de SVB als onze ketenpartners. Ik kijk er naar uit om hier aan mijn bijdrage te gaan leveren.”