Amstelveen,
09
juni
2022
|
08:45
Europe/Amsterdam

Daniëlle van der Vliet nieuwe directeur DZW a.i.

Daniëlle van der Vliet gaat ad interim de functie directeur Dienstverlening Zorg & Welzijn (DZW) invullen. Zij start per direct voor een periode van drie tot maximaal zes maanden met haar werkzaamheden voor de SVB. Danielle is een ervaren directeur die werkzaam is geweest binnen de financiële sector en daarna de overstap heeft gemaakt naar het publieke domein. De afgelopen jaren is zij werkzaam geweest bij het CAK.

Diana Starmans: “We zijn blij dat we het vertrek van Christine Nijkamp op korte termijn hebben kunnen opvangen met het aantrekken van de ervaren bestuurder die Daniëlle is. Het aanstellen van een ad-interim directeur biedt de directie stabiliteit voor de komende periode en geeft ons de rust om de procedure voor de definitieve invulling zorgvuldig te doorlopen.”

Daniëlle van der Vliet: “Ik ben heel blij om de rol van directeur op interim basis te kunnen vervullen. De afgelopen jaren heb ik vanuit het CAK altijd plezierig samengewerkt met de SVB en vind het fijn om nu zelf onderdeel te zijn van deze organisatie. De focus ligt deze periode vooral op het voortzetten van de lopende processen. Daarnaast vind ik het werken volgens de Bedoeling erg belangrijk en ga graag het gesprek aan over de dilemma’s die dat met zich meebrengt binnen DZW.”