Amstelveen,
06
december
2017
|
10:30
Europe/Amsterdam

Benoemingen bij de SVB

Coen van de Louw en Aat Bal zijn onlangs (her)benoemd bij de Sociale Verzekeringsbank.

Lid Raad van Bestuur
De benoemingstermijn van Coen van de Louw (1963) als bestuurslid bij de SVB is verlengd tot april 2020. Hij bekleedt deze positie al sinds 2015. Een bestuurder bij de SVB wordt voor bepaalde periode benoemd en met de verlening maakt Van de Louw de termijn van vijf jaar vol.

Voordat hij bij de SVB aan de slag ging, was Van de Louw onder andere directeur van de Inspectie SZW. Eerder was hij directielid van de dienst werk en inkomen in Amsterdam.

Directeur Strategie en Externe Betrekkingen
Aat Bal (1957) is benoemd tot directeur Strategie en Externe Betrekkingen bij de SVB. Op dit moment is Bal plaatsvervangend directeur bij de directie Stelsel en Volksverzekeringen van het ministerie van SZW. De SVB is dus een goede bekende. Bal heeft in totaal ruim vijf jaar bij SZW gewerkt. Daarvoor werkte hij onder andere bij de ministeries van VROM en BZK.

De directie Strategie en Externe Betrekkingen van de SVB is verantwoordelijk voor de vertaling van onder andere wet- en regelgeving naar de uitvoering van de SVB. Ook wordt nauw samengewerkt met interne en externe stakeholders, waaronder (internationale) ketenpartners.